Onze diensten

Dit is wat we doen

Vloorz verkoopt en legt vloeren. Makkelijker kunnen we het niet zeggen. We zijn echte specialisten. Bij ons vind je alleen A-merk vloeren, gelegd door echte vakmensen. Bekijk hieronder de producten en merken waar wij graag mee werken. Om samen de beste vloer te kiezen, komen we graag thuis langs.

Pvc-vloeren

De pvc-vloer is niet meer weg te denken uit Nederlandse interieurs. Dit type vloer is onderhoudsvriendelijk, geschikt voor vloerverwarming en bovendien in vele dessins te krijgen. Hout, betonlook of steen, alles kan. Wil je een visgraatvloer? Ook dat kan met pvc. Zien wat in jouw huis past?

Laminaat

Laminaat blijft een veelgevraagde vloer in huis. De kwaliteit van de vloeren verschilt echter nogal. Wij werken alleen met A-merk laminaatvloeren. Zo weet je zeker dat je jarenlang plezier hebt van de vloer. Bij ons bezoek aan huis, laten we graag alle mogelijkheden zien van een laminaatvloer.

Marmoleum

Een wat minder gebruikelijke vloer is marmoleum. We zien de vloer echter steeds vaker terug, omdat het een zeer milieuvriendelijke vloer is. Marmoleum bestaat voor 97% uit natuurlijke materialen en is bovendien CO2 neutraal geproduceerd. Wil je dus een milieuvriendelijke vloer, kies dan voor Marmoleum.

Tapijt

Warm in uitstraling, zacht aan de voeten. Tapijt heeft het allebei. Daarom is het bij uitstek geschikt voor in de slaapkamer. Je stapt uit bed en voelt meteen de zachtheid aan de voeten. Ook voor mensen met allergie is tapijt ideaal, want het houdt stof beter vast. Benieuwd naar alle opties?

Cementgebonden vloer

De uitstraling van een gietvloer, maar dan goedkoper. Een cementgebonden vloer zorgt voor de prachtige industriële uitstraling, die momenteel helemaal hip is. Vloorz verkoopt en legt deze vloer. We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Ben je benieuwd wat er kan?

Onze merken

We gaan voor topkwaliteit

Wij werken alleen met de beste vloeren. Daarom verkopen en leggen wij vloeren van o.a.:

Vloorz komt naar je toe!

Afspraak inplannen? Leuk! Bel ons direct, of stuur even een berichtje. Dan komen wij naar je toe.