Onze aanpak

Dit is hoe we werken

Een vloerenzaak zonder winkel, hoe gaat dat dan? Die vraag krijgen we vaker. Maar eigenlijk is het heel eenvoudig. Wij komen gewoon naar jou toe, in plaats van jij naar ons.

1. Afspraak maken

We maken samen een afspraak voor ons bezoek bij jou aan huis.

2. Ons bezoek aan huis

Op basis van jouw wensen laden wij onze auto vol mooie vloerstalen, die we je tijdens onze afspraak laten zien. Natuurlijk geven we advies over de verschillende keuzes. En nu we er toch zijn, meten we direct de ruimte op.

3. De offerte

Op basis van de gekozen vloer en onze metingen, maken we de offerte. Omdat we geen winkel hoeven te onderhouden, zal die voordeliger zijn dan bij de traditionele vloerenzaak.

4. De legafspraak

Zodra je akkoord bent, bestellen wij de vloer direct. We maken ook gelijk een afspraak voor het leggen. Dan kun jij je alvast verheugen.

5. Het leggen

Op de afgesproken dag komen wij de vloer bij je leggen. Zodra we klaar zijn, zorgen we uiteraard dat we alles schoon en netjes achterlaten. Zo kun je direct genieten van jouw nieuwe vloer.

6. Garantie en service

Net als andere speciaalzaken, houdt het bij ons niet op na de verkoop. Wij willen dat je tevreden bent én blijft. Je krijgt bij ons daarom dezelfde garanties die je krijgt bij een traditionele winkel.

Vloorz komt naar je toe!

Afspraak inplannen? Leuk! Bel ons direct, of stuur even een berichtje. Dan komen wij naar je toe.